Domov  » ☆ Orožje ☆  » Kratkocevno orožje  » Pištole  »Oglas #9732

ČESKÁ ZBROJOVKA CZ SHADOW 2 ORANGE, 9MM LUGER

Zadetki: 3379
Vrsta prodajalca: Trgovec
Prodam ali kupim: Prodam
Novo ali rabljeno: Novo
Znamka: Česká Zbrojovka
Kaliber- pištola: 9 mm Luger (9x19)
Proženje: DA in SA
Kapaciteta nabojnika: 19
Država: Slovenija
Regija: Podravska
Polavtomatska pištola CZ Shadow 2 Orange v kalibru 9mm Luger.
Izvedba Orange je dodelana verzija pištole CZ Shadow 2. Dodelano je proženje, sprednja puša za cev je ročno prilagojena za zelo tesno prileganje z zaklepom, ter ročno dodelano prileganje zaklepa z ročajem. Dodane so obloge ročaja, gumb za izmet nabojnika in dna nabojnikov v značilni barvi Orange modelov.

CZ Shadow 2 je naslednica legendarne CZ SP-01 Shadow. Po več letih razvoja so izboljšali ergonomijo prijema pištole, oprijem ročaja z močnejšim protizdrsnim vzorcem in aluminijastimi koricami, s povečanjem dolžine cevi in večjo težo na sprednjem delu okvirja in zaklepa so zmanjšali odsun in s tem pridobili na hitrejšem pridobivanju tarče v merke. Izboljšano je tudi proženje, krajši je reset sprožilca, povečan je gumb za izmet nabojnika, ki je tudi nastavljiv. Dodan je merek z nastavljivo višino.

Proarmis

Uporabnik od: Feb 01, 2022
Poglej si vse oglase uporabnika »

 Deli z ostalimi  Prijavite žaljiv oglas  Priljubljeni  Dodaj za Primerjavo

Informativni izračun kredita !

  •  %
  •  %
  •  - meseci  ali
     - leta
  • Tukaj si lahko izračunate mesečne obveznosti, če bi želeli dano stvar ali storitev plačati po obrokih. Samo vnesite prodajno ceno in izberite število obrokov, lahko dodate tudi ostale vrednosti- po izbiri.

Zadnji obiskani

Podobni oglasi

Na vrh
Spletni oglasnik Orožje.eu.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti. Preberite več o piškotkih- politika piškotkov.
Odstrani