Domov  » ☆ Orožje ☆  » Kratkocevno orožje  » Pištole  »Oglas #9750
975€

CANIK ARMS SFX RIVAL

Zadetki: 2200
Obvestite me, ko bo vrednost padla!
Vrsta prodajalca: Trgovec
Prodam ali kupim: Prodam
Novo ali rabljeno: Novo
Znamka: Canik Arms
Kaliber- pištola: 9 mm Luger (9x19)
Proženje: DA in SA
Kapaciteta nabojnika: 18
Polavtomatska pištola Canik SFx Rival Grey v kalibru 9mm Luger.
Pištola ima cev dolžine 5" (127mm), nastavljiv zadnji merek na snemljivi ploščici, sprednji merek z optičnim vlaknom. Pištola ima možnost namestitev optičnih namerilnih naprav. Vzvod za sprostitev zaklepa je obojestranski, gumb za izmet nabojnika se lahko prestavi na drugo stran in tudi spremeni velikost. Proženje je odlično. Na aluminijastem sprožilcu je varovalka, sprožilec je širok in ploščat. Pištola ima še dodaten razširjen Magwell, dno ročaja, za hitrejše vstavljanje nabojnikov in picatinny šino za namestitev svetilke.

V kompletu sta dva nabojnika kapacitete 18 nabojev, 4 ploščice za namestitev optičnih naprav, dva dodatna nastavka za prilagajanje širine ročaja, tok za pas, pripomoček za polnjenje nabojnikov, dodaten magwell, gumbi za izmet nabojnika v različnih velikosti ter orodje.

Proarmis

Uporabnik od: Feb 01, 2022
Poglej si vse oglase uporabnika »

 Deli z ostalimi  Prijavite žaljiv oglas  Priljubljeni  Dodaj za Primerjavo

Informativni izračun kredita !

  •  %
  •  %
  •  - meseci  ali
     - leta
  • Tukaj si lahko izračunate mesečne obveznosti, če bi želeli dano stvar ali storitev plačati po obrokih. Samo vnesite prodajno ceno in izberite število obrokov, lahko dodate tudi ostale vrednosti- po izbiri.

Zadnji obiskani

Podobni oglasi

Na vrh
Spletni oglasnik Orožje.eu.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti. Preberite več o piškotkih- politika piškotkov.
Odstrani