Domov  » ☆ Orožje ☆  » Kratkocevno orožje  » Pištole  »Oglas #9791
690€

ČESKÁ ZBROJOVKA CZ P-09, 9MM LUGER

Zadetki: 1670
Obvestite me, ko bo vrednost padla!
Vrsta prodajalca: Trgovec
Prodam ali kupim: Prodam
Novo ali rabljeno: Novo
Znamka: Česká Zbrojovka
Kaliber- pištola: 9 mm Luger (9x19)
Proženje: DA in SA
Kapaciteta nabojnika: 19
Država: Slovenija
Regija: Podravska
Polavtomatska pištola CZ P-09 v kalibru 9mm Luger.
P-09 je predvsem službena pištola, razvita s poudarkom na maksimalni zanesljivosti, natančnosti in tudi na ergonomiji. Ob koncu razvoja je CZ P-09 uspešno opravila številne zahtevne teste v najtežjih pogojih, ki daleč presegajo običajne vojaške standarde.

Vsi polimerni deli so ojačani s steklenimi vlakni in so mehansko in toplotno izredno odporni. Zaklep, cev in ostali kovinski deli pa imajo novo površinsko zaščito, ki občutno zmanjša obrabo, mehanske poškodbe ter poveča odpornost proti koroziji.

Pištola ima cev dolžine 115mm, DA/SA proženje, fiksne merke, obojestranski "decocker", ki ga je možno zamenjati s priloženo obojestransko varovalko, picatinny šino, 2 nabojnika kapacitete 19 nabojev in 3 izmenljive nastavke za prilagajanje širine ročaja.

Proarmis

Uporabnik od: Feb 01, 2022
Poglej si vse oglase uporabnika »

 Deli z ostalimi  Prijavite žaljiv oglas  Priljubljeni  Dodaj za Primerjavo

Informativni izračun kredita !

  •  %
  •  %
  •  - meseci  ali
     - leta
  • Tukaj si lahko izračunate mesečne obveznosti, če bi želeli dano stvar ali storitev plačati po obrokih. Samo vnesite prodajno ceno in izberite število obrokov, lahko dodate tudi ostale vrednosti- po izbiri.

Zadnji obiskani

Podobni oglasi

Na vrh
Spletni oglasnik Orožje.eu.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti. Preberite več o piškotkih- politika piškotkov.
Odstrani