1.950€

HS PRODUCT HS VHS 2S, .223 REM

Zadetki: 671
Obvestite me, ko bo vrednost padla!
Vrsta prodajalca: Trgovec
Prodam ali kupim: Prodam
Novo ali rabljeno: Novo
Puškovni- krogelni naboji: 223 Remington (5,6x45, 5,56x45 NATO)
Kaliber: .223 Rem
Država: Slovenija
Regija: Podravska
Polavtomatska puška HS VHS 2S v kalibru .223 Remington.
Puška je v celoti funkcionalna tako za desničarje kot tudi za levičarje. Zasnovana je na modularnem sistemu "bullpup" (v katerem sta nabojnik in zaklep za sprožilcem), ki je sicer krajši, vendar ohranja vse balistične lastnosti dolgocevnega orožja in zagotavlja enako skupno dolžino, natančnost in izstopno hitrost. Na polimerno ohišje je nameščeno v pet položajih v dolžino nastavljivo kopito. Zaradi kombinacije vseh navedenih lastnosti ter obojestranskih odprtin za izmetavanje tulcev, ki sta zaščiteni pred prahom, in posebej zasnovanih deflektorjev tulcev je ta puška izjemno prilagodljiva, uporabniku prijazna in vsestranska.

Puška ima cev dolžine 410 mm (16.1"), obojestransko varovalko, po smeri nastavljivo odprtino in zaklep za izmet tulcev, nastavljiv odvod plinov, v dolžino nastavljivo kopito, obojestransko ročico za napenjanje, zgoraj po celoti picatinny šino s preklopnimi in popolnoma nastavljivimi merki, kompenzator z možnostjo nameščanja dušilcev in adapter za STANAG nabojnike. Najkrajša skupna dolžina je 710 mm, s popolnoma raztegnjenim kopitom pa 760 mm.

V kompletu je en nabojnik kapacitete 10 nabojev.

Kaliber: .223 Rem
Šifra artikla: 101116

Proarmis

Uporabnik od: Feb 01, 2022
Poglej si vse oglase uporabnika »

 Deli z ostalimi  Prijavite žaljiv oglas  Priljubljeni  Dodaj za Primerjavo

Informativni izračun kredita !

  •  %
  •  %
  •  - meseci  ali
     - leta
  • Tukaj si lahko izračunate mesečne obveznosti, če bi želeli dano stvar ali storitev plačati po obrokih. Samo vnesite prodajno ceno in izberite število obrokov, lahko dodate tudi ostale vrednosti- po izbiri.

Zadnji obiskani

Podobni oglasi

Na vrh
Spletni oglasnik Orožje.eu.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti. Preberite več o piškotkih- politika piškotkov.
Odstrani