750€

NIB JRC Carbine 45acp uporablja nabojnike Glock

Zadetki: 1403
Obvestite me, ko bo vrednost padla!
Vrsta prodajalca: Trgovec
Prodam ali kupim: Prodam
Novo ali rabljeno: Novo
Država: Slovenija
Regija: Obalna
Čisto nov v škatli! Just Right Carbine v najnovejši različici 45acp gen3. Uporablja standardne nabojnike Glock. Če želite nadgraditi, uporablja kopita vmesne cevi in ​​sprožilce AR-15. To sem naročil že pred časom in preden je prispelo, sem naročil dodatne revije zanj. Imam nabojnike 2-26rd (nove v paketu) 2-30rd nabojnike ETS (nove v paketu) in tovarniški Glock 13rd, ki je priložen karabinu za skupno 5 nabojnikov. Karabin je model, ki ga je mogoče odstraniti (traja nekaj sekund brez potrebnega orodja) in je priložen tudi nahrbtnik z logotipom JRC, v katerem lahko prenašate pištolo, ko je razstavljena. Ta karabin je opremljen z ambi-mag sprožilci, ročaj za polnjenje pa je mogoče zamenjati tudi za levičarja. JRC ponuja komplete za menjavo kalibra v 9 mm 10 mm 40S&W za te za okoli 200 USD. Potreben račun za prodajo

waffen.ger600

Uporabnik od: Aug 27, 2022
Poglej si vse oglase uporabnika »

 Deli z ostalimi  Prijavite žaljiv oglas  Priljubljeni  Dodaj za Primerjavo

Informativni izračun kredita !

  •  %
  •  %
  •  - meseci  ali
     - leta
  • Tukaj si lahko izračunate mesečne obveznosti, če bi želeli dano stvar ali storitev plačati po obrokih. Samo vnesite prodajno ceno in izberite število obrokov, lahko dodate tudi ostale vrednosti- po izbiri.

Zadnji obiskani

Podobni oglasi

Na vrh
Spletni oglasnik Orožje.eu.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti. Preberite več o piškotkih- politika piškotkov.
Odstrani