Domov  » ☆ Optika ☆  » Strelni daljnogledi  »Oglas #9784
980€

CRIMSON TRACE HARDLINE PRO 6-24X50 FFP MIL ILL

Zadetki: 2011
Obvestite me, ko bo vrednost padla!
Vrsta prodajalca: Trgovec
Prodam ali kupim: Prodam
Novo ali rabljeno: Novo
Država: Slovenija
Regija: Podravska
Strelni daljnogled Crimson Trace Hardline Pro 6-24x50 FFP MIL ILL.
Strelni daljnogledi Crimson Trace Hardline Pro so zasnovani z mislijo na izkušenega taktičnega strelca ali tekmovalca na tarče in so bili namensko zgrajena od začetka. Linija Hardline Pro ima 30 mm tubo, križ v prvi goriščni ravnini (FFP), popolnoma večplastno prevlečena stekla, so polnjeni z dušikom in odporni na udarce. Križ je osvetljen, kliki na kupolah so zelo pozitivni, korak nastavitve križa je 0.1 MIL, razpon nastavitve po višini in smeri je 20 MIL, premer objektiva je 50 mm, paralaksa je nastavljiva s stransko kupolo, kupole imajo Zero Stop funkcijo. Teža daljnogleda je 430g.

V kompletu je podaljšan senčnik za objektiv in baterija. Več informacij je na voljo na proizvajalčevi spletni predstavitvi artikla.

Proarmis

Uporabnik od: Feb 01, 2022
Poglej si vse oglase uporabnika »

 Deli z ostalimi  Prijavite žaljiv oglas  Priljubljeni  Dodaj za Primerjavo

Informativni izračun kredita !

  •  %
  •  %
  •  - meseci  ali
     - leta
  • Tukaj si lahko izračunate mesečne obveznosti, če bi želeli dano stvar ali storitev plačati po obrokih. Samo vnesite prodajno ceno in izberite število obrokov, lahko dodate tudi ostale vrednosti- po izbiri.

Zadnji obiskani

Podobni oglasi

Na vrh
Spletni oglasnik Orožje.eu.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti. Preberite več o piškotkih- politika piškotkov.
Odstrani