Domov  » ☆ Orožje ☆  » Kratkocevno orožje  » Pištole  »Oglas #9822
900€

Glock 34

Zadetki: 1015
Obvestite me, ko bo vrednost padla!
Vrsta prodajalca: Trgovec
Prodam ali kupim: Prodam
Novo ali rabljeno: Novo
Znamka: Glock
Kaliber- pištola: 9 mm Luger (9x19)
Država: Slovenija
Regija: Savinjska
To je prilagojeni glock 34 z naslednjimi nadgradnjami:1. drsnik, rezkan s strani agencijskih orožij za ploščo optičnega sistema AOS (RMR/SRO) z lastovičjim repom za zadnje soprične likalnike. 2. končalo orožje agencije v High Polish Black DLC. 3. Robni sprožilec 4. Vodilna palica iz volframa5. Okvir po meri podjetja Landers Weapon Systems z možnostjo najbolj agresivne teksture. Dvojni spodrezki zmanjšajo grbo in samo zgornji utor za prste.6. orožje agencije TiN prevlečena cev poravnana z gobcem. 7. zev podaljšana izdaja revije DLC black8. apex FRE ekstraktor in vzmet 9. črni medeninasti čep, nameščen v ročaju. Če resno zanima, se lahko obrnete z vprašanji ali zahtevate več videoposnetkov in slik.

waffen.ger600

Uporabnik od: Aug 27, 2022
Poglej si vse oglase uporabnika »

 Deli z ostalimi  Prijavite žaljiv oglas  Priljubljeni  Dodaj za Primerjavo

Informativni izračun kredita !

  •  %
  •  %
  •  - meseci  ali
     - leta
  • Tukaj si lahko izračunate mesečne obveznosti, če bi želeli dano stvar ali storitev plačati po obrokih. Samo vnesite prodajno ceno in izberite število obrokov, lahko dodate tudi ostale vrednosti- po izbiri.

Zadnji obiskani

Podobni oglasi

Na vrh
Spletni oglasnik Orožje.eu.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti. Preberite več o piškotkih- politika piškotkov.
Odstrani