Domov  » ☆ Oprema ☆  » Dodatki za orožje  »Oglas #9867
200€

Mantis x10 elite
Prodano

Zadetki: 714
Obvestite me, ko bo vrednost padla!
Vrsta prodajalca: Fizična oseba
Prodam ali kupim: Prodam
Novo ali rabljeno: Novo
Stanje predmeta: Novo
Dodatki za orožje: Razno
Država: Slovenija
Regija: Podravska
Mantis X10 je NEVERJETEN Training sistem za strelno orožje, Airsoft replike, zračno orožje ter tudi šibrovke, loke in samostrele. Če ima sprožilec, vam Mantis X10 pove, kaj počnete narobe! Novi X10 je 40% manjši in 50% lažji od starejše X verzije ter ima 3x daljši čas delovanja in 4x hitrejši prenos podatkov. X10 je najbolj izpopolnjena verzija z najbolj razširjeno aplikacijo, ki je prilagojena sedaj tudi za šibrovke in loke ter samostrele. Omogoča tudi analizo potega orožja iz toka, hitrega streljanja, dinamičnega streljanja v premiku ter streljanja ja več tarč. V kompletu je tudi montaža za cev šibrovke.

Mantis X se lahko pritrdi na katerokoli picatinny tračnico, tako kot druga dodatna oprema. Namestite aplikacijo za pametne telefone, vklopite napravo Mantis X ter napravi povežete prek povezave Bluetooth. Namerite, sprožite ter analizirajte uspešnost streljanja, odkrijte področja izboljšanja in sledite napredku skozi čas, pri tem pa vam bo pomagala aplikacija z odličnimi grafičnimi prikazi, treningi in nasveti!

Mantis X je na voljo za Android in iOS sisteme in se lahko uporablja tako za bojno streljanje kot za "suho" streljanje. Sistem pozna razliko med pravim strelnim orožjem in replikami.

94% UPORABNIKOV NAPREDUJE ŽE PO 20 MINUTAH UPORABE!
Preizkus tega izdelka, vključno z vsemi meritvami, smo opravili na naključnem izdelku in ni kopiran iz paketa ali katerega koli drugega spletnega mesta.

žan112

Uporabnik od: Jul 30, 2022
Poglej si vse oglase uporabnika »

 Deli z ostalimi  Prijavite žaljiv oglas  Priljubljeni  Dodaj za Primerjavo

Zadnji obiskani

Podobni oglasi

Na vrh
Spletni oglasnik Orožje.eu.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti. Preberite več o piškotkih- politika piškotkov.
Odstrani